Nieuw login systeem

Welkom iedereen bij de v0.3 van deze website. In versie v0.2 werden bugs opgelost, dus daar is geen artikel over gemaakt. In deze versie is het nieuwe login systeem geactiveerd. Ook hebben wij een nieuwe functie toegevoegd genaamd “Verified Accounts”. Er komt nog een artikel over deze functie.

Als je al een account hebt kun je hier inloggen. Als je nog geen account hebt kun je die hier aanmaken. In de navigatiebalk hebben wij een knop toegevoegd genaamd “Account”. Als je daar met je muis overheen gaat komt er een menu omlaag en kan je inloggen of registreren. Als je ingelogd bent kun je ook uitloggen via deze manier.

Wij hopen hiermee genoeg te hebben geïnformeerd (voor nu).

 

– Maowao Administratie

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: